Web Analytics Made Easy - Statcounter

  رویداد۲۴ باغ پرندگان در شمال‌شرق تهران و در جنگل لویزان واقع شده است؛ باغی که در ۲ فاز طراحی شد، فاز اول به نام دشت‌چر که شامل پرنده‌هایی است که در قفس نگهداری می‌شوند یا توان پرواز ندارند و فاز دوم به نام آب‌چر که مساحتی معادل ۶٫۲ هکتار دارد و در محدوده شمالی احداث شده‌است. «آبچر» مخصوص پرندگانی است که قابلیت پرواز دارند، فضای فاز ۲ با توری مسقف شده تا از پرواز پرندگانی که در آینده قرار است در این بخش زندگی کنند جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  احداث فاز یک و ۲ باغ پرندگان در مساحتی بالغ بر ۸۶ هکتار و با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان آغاز شد تا اینکه سرانجام فاز اول آن پس از گذشت ۳ سال در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۲ و در دوره شهرداری قالیباف افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید. اما فاز دوم این شهر با گذشت ۶ سال از افتتاح اولین فاز آن و وعده‌هایی که درباره افتتاح آن داده شد، هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.   به گفته علیرضا حسینی شهردار منطقه ۴ تهران، فاز دوم باغ پرندگان آماده بهره‌برداری بوده و ۱۴۷ گونه گیاهی نیز در آن کاشته شده است، همچنین این باغ نیازمند ۳ هزار قطعه پرنده است که براساس اخبار منتشر شده در این راستا هماهنگی‌هایی با سازمان حفاظت محیط زیست صورت گرفته است.   فاز دوم باغ پرندگان دارای ۷.۵ هکتار زیر سازه فلزی بوده و ۶۸ هزار متر طول کابل مجهز به صاعقه گیرآن است، همچنین ۱۶ برکه در قسمت میانی فاز دوم این باغ ساخته شده که بستر نگهداری ۱۱۲ گونه پرنده است، همچنین ۵۲ چشمه سرویس بهداشتی، رستوران، کافی شاپ و منظرگاه شرقی و غربی از جمله امکانات رفاهی این مجموعه در فاز دوم است.   به گزارش رویداد۲۴ ابتدا قرار بر آن بود که فاز دوم باغ پرندگان در مهر ماه سال گذشته افتتاح شود، وعده‌ای که عملی نشد و شهردار منطقه ۴ بار دیگر در بهمن ماه سال گذشته عنوان کرد که با توجه به آماده بودن فاز دوم این باغ، شهرداری طی نامه‌ای از رئیس جمهور درخواست کرده در آئین بهره‌برداری آن که در آستانه سال جدید (سال ۹۸) خواهد بود، شرکت کند اما این وعده نیز محقق نشد نه پاسخ ریاست‌جمهوری به این درخواست مشخص شد و نه آنکه فاز دوم با وجود آماده بودن به بهره‌برداری رسید.   تمام این تجهیزات و امکانات درحالی برای این فاز از باغ پرندگان در نظر گرفته شده که هنوز این بخش افتتاح نشده و هیچ پرنده‌ای در آن نیست. اینکه برای نگهداشت این باغ تا روزافتتاحی که همچنان نامعلوم است، ماهانه چه میزان هزینه می‌شود سوالی است بی‌جواب، اما آنچه مشخص است آن است که پرداخت هزینه نگهداشت این باغ غیرفعال از جیب شهروندان تهرانی خواهد بود.
‌باغ پرندگان؛ باغی که رها شد     از سوی دیگر نیمه کاره ماندن پروژه‌ای که در آن ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و قطعا هزینه‌های جانبی آن نیز هنگفت بوده و به نوعی جزو سرمایه‌های شهر تلقی می‌شود، کاری دور از ذهن است چنانکه حسینی میلانی رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران، این سوال را مطرح کرده که آیا تهران به چنین باغی در این ابعاد نیاز داشته است؟ از نظر اقتصاد گردشگری هم باید این موضوع سنجیده شود که آیا می‌توان قیمت تمام شده آن را استخراج کرد و توجیه این سرمایه‌گذاری را برآورد کرد؟   اینکه افتتاح فاز دوم با این میزان هزینه به چه علت تا کنون معطل مانده و شهردار و شورای شهر فعلی تهران افتتاح آن را به فراموشی سپرده‌اند جای سوال دارد؟ اگرچه با توجه به هزینه بازدید یعنی هزینه بلیت به علاوه هزینه ایاب و ذهاب به باغ پرندگان و شرایط اقتصادی فعلی همه شهروندان تهرانی نمی‌توانند از این باغ استفاده کنند، اما به نظر نمی‌رسد مدیریت شهری چاره‌ای جز افتتاح فاز دوم داشته باشد.   حال باید دید که قالیباف بر اساس کدام مطالعه و بررسی در دوران تصدی شهرداری تهران اجرای چنین پروژه‌ای را در شهری بزرگ که با هزاران مشکل ریز و درشت مواجه است اجازه داده است و آیا این طرح اصولا پیوست‌های لازم را داشته است؟   به نظر می‌رسد پروژه‌ای که با هزینه‌ای کمرشکن اجرا شد هنوز به عنوان یک تفرجگاه برای تهرانی‌ها جا نیفتاده است و فاز دوم آن نیز به دلایلی نامعلوم مورد بی‌توجهی مدیریت شهری وقت پایتخت قرار گرفته است، پروژه‌ای که هزینه آن می‌توانست به سایر مشکلات تهران مانند پایش کیفی رودخانه‌ها، موضوع آلودگی هوا، مقابله با فرونشست زمین و ساماندهی به گودال‌های خطرناک تهران و بافت فرسوده شهر و حتی تامین اتوبوس‌های ضروری برای پایتخت تعلق گیرد. به نظر می‌رسد هیچ کس نمی‌خواهد درباره چرایی اجرای این پروژه در زمان قالیباف و همچنین علت نیمه کاره رها کردن آن در فاز دوم سخنی گوید. خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 باغ پرندگان فاز دوم باغ پرندگان افتتاح فاز دوم باغ پرندگان قالیباف هزینه باغ پرندگان باغ پرندگان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند

به گزارش همشهری آنلاین، هادی حق بین در مورد سرانجام ساخت آزادراه شهید شوشتری و رایزنی با محیط زیست برای اجرای فاز دو این آزاد راه، گفت: برای ساخت فاز اول بخش زیادی از معارضین پروژه رفع شده است و به صورت جزئی کماکان معارض مانده؛ اما تأثیر چندانی بر روند اجرای پروژه نمی‌گذارند.

او با بیان اینکه تمام جبهه‌های کاری پروژه ساخت آزادراه شهید شوشتری فعال است، اظهار کرد: امسال فاز اول این آزادراه را به عنوان یک پروژه اثرگذار در جریان بهبود ترافیک تقدیم مردم خواهیم کرد؛ البته اتصال آزادراه به بزرگراه هجرت نیز باید انجام شود و این پروژه نیز آغاز شده است و امید است تا پایان سال این پروژه تکمیل شود.

حق بین در مورد سرانجام نامه شهرداری تهران به سازمان محیط زیست برای عبور تونلی از زیر جنگل‌های سرخه حصار نیز افزود: متأسفانه هنوز بازخوردی در این زمینه از سوی سازمان دریافت نکردیم؛ اما در بازدید نوروزی، خدمت رئیس جمهور این موضوع را عرض کردم که امید است ایشان نیز تأکیدی کنند تا مسئله فاز دوم آزادراه شوشتری حل شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد اثرگذاری که ساخت این آزادراه بر روی جریان ترافیکی تهران خواهد داشت، گفت: پروژه شهید شوشتری یک پروژه ملی است؛ چراکه تهران به دلیل اختلاف ارتفاعی ۹۰۰ متری که از شمالی‌ترین نقطه شهر تا جنوبی ترین نقطه شهر دارد و همچنین شرایط توپوگرافی خاصی که دارد؛ این امکان را نمی‌دهد که در شمالی‌ترین نقطه تهران که شاهد کوه‌ها و ناهمواری‌هایی هستیم، کمربندی شمالی را به راحتی اجرا کنیم و این درحالی است که ما در تهران کمربندی غربی و جنوبی داریم؛ اما فاقد کمربندی شرقی هستیم و کارکرد شوشتری به عنوان کمربندی شرق تهران است.

او تأکید کرد: بسیاری از خودروهای سنگین و سبک برای این که از جنوب تهران به استان های شمالی بروند از شرق تهران طی مسیر می کنند و چون مسیری کمربندی ندارند، از بزرگراه بسیج استفاده می‌کنند که سبب استهلاک معابر و همچنین ترافیک بسیار سنگین و ایجاد آلودگی می‌شود. بنابراین احداث این بزرگراه از ضروریات شهر تهران است.

حق بین ادامه داد: با احداث این پروژه حدود یک و نیم درصد از ترافیک کل شهر تهران کاهش می‌یابد و در منطقه شرق حدودا پنج درصد ترافیک را کاهش می‌دهد و یک روان سازی مناسبی برای بزرگراه بسیج و کل شبکه دربر خواهد داشت و موجب رضایتمندی شهروندان، کاهش آلودگی، کاهش مصرف سوخت و موضوعات دیگر می شود و به همین دلیل ضرورت دارد این پروژه به سرعت احداث شود.

کد خبر 847208 منبع: ایسنا برچسب‌ها ترافیک - شهری بزرگراه تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • معاون شهردار تهران‌: زیرگذر پروژه بزرگراه تندگویان تا دو هفته آینده باز می شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران